پروتئین وی چیست و چه زمانی باید مصرف شود؟

تا به حال بعد از باز کردن ظرف ماست، دیده‌اید که ماست موجود در آن، در آب شناور باشد؟ آن آب، پروتئین وی است. در فرایند تولید پنیر هم چربی‌های شیر از قسمت مایع آن جدا می‌شوند و به همین دلیل پروتئین وی موجود در شیر به راحتی قابل تفکیک می‌شود. وی، مایع پروتئینی است که پنیر سازان تا سالهای سال، به جای استفاده، آن را دور می‌ریختند.

وی از پروتئین‌های حلال در آبی است که در زمان تولید پنیر به دست می‌آید. درواقع شیر دو گروه پروتئین مهم را در خود جا داده است. گروه اولکازئین است که ۸۰ درصد پروتئین موجود در شیر را تشکیل داده و گروه دوم وی است که ۲۰ درصد حجم پروتئینی آن را به خود اختصاص داده است.


تفریحی پروتئین ,وی ,شیر ,داده ,موجود ,گروه ,موجود در ,پروتئین وی ,است که ,وی است ,تولید پنیرمنبع

“پروتئین وی” و تاثیرات آن بر روی بدن

هامبورگ

طرز تهیه نان شیرمال

بیوگرافی رضا شفیعی جم

ریزش مو چه دلایلی دارد ؟

مرحله به مرحله درست کردن اکبر جوجه

به 17 دلیل معجون عسل و دارچین بخورید + فواید

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی کالا فیزیک 1 آسایش گستر _نصب،سرویس و تعمیر کولر آبی، کولر گازی و اسپلیت در شیراز سئو آموز وبگاه تخصصی فیلم و سریال دانلود فایل های کمیاب موبایل دیجیتال بازی های پلی استیشن lilini 09197977577 | اکزاماینر ایکس 4 | Examiner x4